Focsani Forum
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

Viata in timpul gimnaziului

In jos

Viata in timpul gimnaziului Empty Viata in timpul gimnaziului

Mesaj  Busuioc Cristian Dum Feb 22, 2009 11:29 pm

Aventura mea incepe in vara anului nu mai stiu care dar stiu ca treceam in clasa a sasea. Venind de la Adjud la Focsani nu prea stiam cum stau treburile pe aici, dar spre uimirea mea m-am integrat destul de bine in "societate". Am cunoscut un baiat pe nume Claudiu zis Coco care m-a ajutat sa fac cunostinta cu noii colegi...Nu mai stiu eu cum a fost in prima zi pentru ca eram destul de confuz dar cred ca a fost bine. Am facut cunostinta cu noii colegi care erau de treaba...la vremea aceea toti, cu noii profesori, mai ales cu profu' de mate care a fost este si va fi cel mai tare prof...dar si cu multa alta lume. Prima saptamana a fost nasoala...nu aveam curaj sa vorbesc cu ceilalti, eram timid ce sa mai... Embarassed Tin minte ca in prima ora de sport am dat un gol din corner si de atunci parca am mai prins viata...am inceput sa nu imi mai fac temele...(de parca mi le-am facut eu vreodata Very Happy) si viata mea se schimbase. Claudiu fiind vecin cu mine mi-a devenit in scurt timp cel mai bun prieten, mai era si David care e cam gras dar era si el prietenul meu...in clasa ma intelegeam bine cu majoritatea colegilor...Sorin care este negru dar nu mai negru decat Facaletz(Ovidiu), mi-a devenit si el prieten bun, mai era si Soson(Sotarca) care avand o constitutie mai mare era ca un fel de "lider"...cel putin asa il considerau unii, fetele au fost mereu dragute(adica pana in clasa a 8 a)...Teo, Alina(de care mi-a placut) Embarassed Lala(Laura), Maria...Andreea pe care nu cred ca o sa o uit deoarece ea era mai...sa-i spun dura Very Happy; Madalina, Jeni...mai era si Ponea dar ea era cu totul intr-o alta lume...Totul a fost frumos in clasa a 6 a.

In clasa a 7a lucrurile s-au mai schimbat putin...AAAA nu v-am spus de diriga...Doamna Lefter care mereu ne spunea ca pana la seria noastra nu a mai avut asemenea copii era si ea o dulce Smile . Pai in clasa a7a au inceput sa apara asa numitele bisericute...eram un grup de vr-o 4 persoane care traiau intr-o alta lume sa-i spun asa...Eu eram in "grup" cu prietenul meu Claudiu, cu David si cu Sorin(cred)...fetele faceau parte dintr-o familie mai unita si de aceea parca diriga tinea mai mult cu ele...Noi, baietii eram mai dezorganizati si...mai mereu pierdeam in fata lor cand era vorba de vre-o discutie aprinsa Very Happy.

In clasa a 8a lucrurile stateau cu totul altfel... acum au aparut si conflictele...la acea vreme in clasa erau si cativa rasisti si mereu ne luam(pt ca eram si eu pe acolo) de colegul nostru Ovidiu dar si de Sorin care erau mai ciocolatii. Mai era si Sarbu(Mihai) caruia noi ii spuneam tuicaru'(NU stiu de ce dar asa ii spuneam) si Mihalache care era mai...nu stiu cum dar nu prea avea stare si mereu era cu gura mai mare...nu ca eu nu as fi fost... In clasa a8a am fost la peste cu domnu profesor de mate si ne-am imprietenit mai mult...eu asa cred. Am dat teza la Istorie si am facut o mare prostie...recunosc...nu stiu ce a fost in capul meu dar atunci am considerat ca e mai bine...Am dat la liceul militar si mi-am pierdut timpul ca oricum nu aveam sanse dar am vrut sa vad cum este...Am fost la meciul CSM-ului cu Steaua si mi-am riscat media la purtare...diriga s-a suparat si era sa am 7 dar noroc ca m-a iertat si ii multumesc ca altfel nu stiu unde eram acum Smile) La sfarsitul anului am facut un banchet cul(asa am vrut sa scriu)...nu mai am poze si imi pare rau...

TOTI ACESTI TREI ANI PETRECUTI ALATURI DE COLEGII MEI AU FOST MINUNATI CU BUNE SI CU RELE...LE MULTUMESC CA M-AU PRIMIT IN ACEST COLECTIV SI MI-E DOR DE EI Crying or Very sad

Colectivul clasei a8a D :

Busuioc Cristian - eu
Pavel Claudiu - prietenul meu
Zumerle David - blond
Barzan Sorin - fost coleg si viitor coleg
Facaoaru Ovidiu - omu negru
Sotarca Claudiu - "..."
Burloiu Ciprian - satelit
Mihalache Ionut - World Trade Center
Sarbu Mihai - tuicaru'
Cernat Nicu -
Dumitru Marian - mitica
Toader Ionut - puffy

Angheluta Jenica - colega mea de banca
Oprea Maria - prietena colegei mele de banca Smile)
Caldare Theodora - Teo despre care nu stiu ce sa spun
Negrea Laura - Lala
Ichim Alina - Twisted Evil
Dumitru Andreea - Chuck Norris
Nichifor Maria - abia ma misc
Ponea Ana - morrr...morrr
Iordache Elena - vecina

IMI CER SCUZE DACA AM SARIT PE CINEVA DAR A TRECUT CEVA TIMP SI NU MAI TIN MINTE PREA BINE!

lol! cat am mai scris

Busuioc Cristian

Data de înscriere : 22/02/2009

Sus In jos

Sus

Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum